De plek en zijn geschiedenis

Het Aardehuis

Het Aardehuis is waar je reis begint.

Het huis staat naast de Oude Pastorij bij Chamai in Hodister. In het Aardehuis breng je je dagen door in gemeenschap. Het Aardehuis is zeer comfortabel: het heeft een slaapkamer voor 2 personen en een mogelijkheid om 4-6 extra personen onder te brengen op de eerste verdieping. Er is een kleine keuken met twee gaspitten, een houtkachel en een pizzaoven op de begane grond. Op de eerste verdieping is er een grote polyvalente kamer met enkele mooie sofa’s, die in twee delen kan worden gesplitst door een grote houten deur, om een extra slaap- en/of eetgedeelte te maken.

Buiten is er een groot terras, met een picknicktafel. Onder het terras vind je een wasplaats met een buitendouche met warm water, een plastoilet voor mannen en vrouwen, een wastafel en een composttoilet. Sommige activiteiten kunnen binnenshuis plaatsvinden en andere in de tuin of in de nabijgelegen bossen. Tijdens uje verblijf hier kan je zo dicht bij de natuur zijn als je wit, om te genieten van haar schoonheid en het welzijn dat haar aanwezigheid geeft.

De tuin heeft vele aangename plekjes om uit te rusten, omringd door bomen en struiken, bij onze natuurlijke vijver. Er is ook een vuurplaats en een rokersplek.

De maaltijden worden dagelijks met liefde en zorg bereid in de Oude Pastorij. De gerechten zijn voornamelijk veganistisch, met enkele vegetarische opties (eieren, kaas en melk uit de streek). Wij gebruiken zoveel als mogelijk lokaal geproduceerde en biologische producten, met bijzondere aandacht voor het welzijn van de dieren en de boeren.

Plek