Bereikbaarheid

 

Met de trein

 

Via Brussel, kan je een directe trein naar Marloie nemen, die anderhalf uur onderweg is. Via Luik, is er een directe trein naar Marche-en-Famenne, die ongeveer één uur onderweg is.

Van het station van Marloie of Marche-en-Famenne, is het 20 minuten rijden naar Chamai. Tijdens de opleidingen en weekenden kan je meestal met de andere deelnemers meerijden vanaf het station. Dit is voor de meesten op weg naar hier.

Met de bus of liften

 

Vanaf het station van Marloie, rijdt er 3x per dag een bus naar Hodister, waar Chamai zich bevindt. Je vindt de bus uren op de website van de Tec: Lijn 15 tussen La Roche – Marche.

Je kan ook makkelijk liften vanaf het station van Marche-en-Famenne. Steek je duim op aan de overkant van het station op de autoweg die van de stad weg gaat en vraag aan de bestuurder om je af te zetten bij het volgende kruispunt in Hollogne. Lift daar richting La Roche. Vraag aan de bestuurders die naar La Roche reizen om je aan het kruispunt “Quatre Bras van Gênes” af te zetten, als ze niet kunnen omrijden naar het dorp van Hodister. Vanaf dit kruispunt, is het 20 minuten wandelen naar het centrum van het dorp.

Een taxi vanaf het station van Marloie kost ongeveer 40 euro.