Bereikbaarheid

 

Met de trein
 

Als je via Brussel komt, kan je een directe trein naar Marloie nemen (richting Namen-Luxemburg). Het traject duurt ongeveer 1u30min. Via Luik, is er een directe trein naar Marche-en-Famenne, die ongeveer een 1u onderweg is.

Van het station van Marloie of Marche-en-Famenne, is het nog 20 minuten rijden met de auto naar Chamai. Tijdens de retraites kan je mee carpoolen met andere deelnemers.

Als je graag op het station van Marloie of Marche afgehaald op afgezet wordt los van je deelname aan een retraite, vragen we een extra bijdrage van 0,9 euro/km voor je vervoer.

 

Met de bus of liften

 

Vanaf het station van Marloie, stopt er 3 keer per dag een bus in het dorp van Hodister, waar Chamai zich bevindt. Je vindt de bus uren op de website van de Tec (Lijn 15 tussen La Roche – Marche). Je kan ook makkelijk liften vanaf het station van Marche-en-Famenne. Als je de autoweg volgt die vanaf het station de stad uitgaat, kom je na 20 minuten wandelen bij een kruispunt (je kan dit stuk ook liften). Neem de weg richting La Roche. Vraag aan de bestuurders die naar La Roche reizen om je aan het kruispunt “Quatre Bras van Gênes” af te zetten, als ze liever niet willen omrijden naar het dorp van Hodister.

Vanaf het kruispunt, is het 20 minuten wandelen naar het centrum van het dorp. Een taxi vanaf het station van Marloie kost ongeveer 40 euro.