Over ons

 

 

 

Sophie Vandenkerchove

Sophie Vandenkerchove

 

Haar hele leven al heeft Sophie een grote liefde en passie voor de natuur en haar bewoners. Na een reis doorheen enkele wereldsteden en na lange solo tochten in de natuur, besloot ze een antwoord te geven op de roep die ze diep vanbinnen hoorde en de stilte die ze in de natuur ervoer.

Sindsdien woont Sophie in de Oude Pastorij van haar voorouders in Hodister samen met haar partner Gert en biedt ze natuur retraites en workshops aan via Chamai, waarvan ze de oprichtster is. Doorheen dit levensproject wil ze mensen in contact brengen met zichzelf, een warme gemeenschap van mensen en onze prachtige Belgische natuur. In haar werk verkent ze het belang van ceremonies, overgangsrituelen, solo ervaringen, stilte retraites, meditatieve wandelingen en authentiek vrouw zijn.

Dit levensproject werd mogelijk dankzij het voorouderlijk erfgoed dat haar is toevertrouwd  – het  belang van intergenerationele liefde en de toewijding aan een plaats en omringende bossen.  Als hoedster van deze prachtige plek, wil ze deze graag delen met mensen die op zoek zijn naar een verbinding met hun eigen wortels, onze belgische Natuur en een eenvoudige spiritualiteit verankerd in het leven. Als pastorij en gezinswoning heeft de plek gedurende de voorbije eeuwen aan velen een krachtige ervaring van gemeenschap, aanvaarding, rust en gezelligheid kunnen geven, en dit wil Sophie graag verder uitdragen naar eenieder die op de plek komt.

Daarnaast ontvangen we je ook graag op de plek met je groep voor de organisatie van je workshop of retraite, of voor een training of activiteit in de Natuur. Indien je een gids wenst voor je verblijf of persoonlijke mentoring in de natuur wenst, kan je altijd graag contact opnemen. Sophie kent de omringende bossen en plekken al sinds haar kindertijd en heeft een sterke band met elke plek.

Vaardigheden en opleidingen

Bachelor in de Wijsbegeerte en de Moraalwetenschappen 

Zen Leraar in opleiding 

Begeleider van Hedendaagse Solo’s & Vision Quests 

Opleiding in The Work that Reconnects en de Ecopsychologie 

Opleiding in de Spirituele Ecologie

Leerlingschap en opleiding (4 jaar) in het Druïdisme & Keltisch Sjamanisme

Opleiding in de Outdoor educatie en primitieve kunsten 

Opleiding in Permacultuur Design

Autodidact en gepassioneerd in de wereld van wilde (en eetbare) planten

Wil je graag mijn kennis of vaardigheden raadplegen voor een proevertje of workshop binnen je organisatie of bedrijf, neem dan zeker contact op via chamaicentre@gmail.com

Sophie is perfect tweetalig (Nederlands/Frans) en spreekt ook heel vlot Engels en Duits. Aarzel dus niet om te vragen naar een workshop of begeleiding in je favoriete taal.

www.chamai.be & www.facebook.com/chamaicentre

 

Gert Daniels

Gert Daniels

 

Gert is een schat van een man en als dans en yogateacher geniet hij van het leven. Hij nodigt iedereen uit om te leven vanuit het hart en gevoel.

Als directeur en manusje-van-alles van de vzw We See You brengt hij beweging, dans, zang, martial arts naar kwetsbare kinderen en jongeren in de jeugdzorg en scholen. Dankzij vele wijze teachers van over heel de wereld heeft hij ontelbare innerlijke schatten te delen aan zij die het kunnen gebruiken. Vooral door zacht en luisterend aanwezig te zijn met wat er is.

Zijn specialiteiten zijn de Sacrale Sufi Derwisj Dans en de Zwaarddans (Tog Chöd). Daarnaast is hij al jaren mede-organisator van mannen bijeenkomsten om mannen meer in hart en gevoel te begeleiden en jonge en minderjonge mannen te inspireren.

Samen met Sophie is hij de hoeder van deze voorouderlijke plek in hartje Ardennen, en bouwen ze Chamai tot een oase van rust en liefde. 

Stap mee met ons en wordt ook een co-creator van de Tribe of the Heart, waar elk Hart hard nodig is in deze intense tijd.

 

 

Interesse om onze ervaring raad te plegen voor een workshop binnen je organisatie of een voorstel voor samenwerking? Neem contact met ons op!