Over ons

 

 

 

Sophie Vandenkerchove

Sophie Vandenkerchove


Sophie heeft altijd een grote passie en liefde gehad voor de Natuur.

Na een reis doorheen de wereldsteden en na vele wandeltochten alleen in de natuur, besloot ze de roep die ze diep vanbinnen hoorde te beantwoorden.

Sindsdien woont Sophie in de Oude Pastorij van Hodister samen met haar partner Gert en biedt ze natuur opleidingen en weekenden aan onder Chamai. Doorheen Chamai brengt ze mensen in contact met zichzelf, een warme gemeenschap van mensen en de prachtige Ardennen. In haar werk verweeft ze de kracht van ceremonies, overgangsrituelen, pelgrimstochten in de natuur,  kruidenwijsheid en authentiek vrouw zijn.

De droom van het natuur retraitecentrum werd mogelijk dankzij het erfgoed van haar grootmoeder die afkomstig was van de Ardennen en dankzij de toewijding van haar ouders aan deze bijzondere plaats en de bossen rondom.

Als hoedster van deze plek, wil ze deze graag openen voor mensen die op zoek zijn naar een diepe verbinding met hun eigen wortels, een authentiek menszijn en een eenvoudige spiritualiteit verankerd in het leven en de natuur. Als Oude Pastorij van het dorp en  belangrijke ontmoetingsplaats heeft de plek gedurende de voorbije eeuwen aan velen een krachtige ervaring van gemeenschap, rust en gezelligheid mogen geven.

Dit werk zetten wij voor jou verder !

Gert Daniels

Gert Daniels

 

Gert is een schat van een man en als dans en yoga leraar geniet hij van het leven. Hij nodigt iedereen steeds uit om te leven vanuit het hart en het gevoel.

Als directeur en manusje-van-alles van de vzw We See You brengt hij beweging, dans, zang, martial arts naar kwetsbare kinderen en jongeren in scholen en de jeugdzorg. Dankzij vele wijze leraars van over heel de wereld heeft hij ontelbare innerlijke schatten te delen aan zij die het kunnen gebruiken. Vooral door zacht en luisterend aanwezig te zijn met wat er is.

Zijn specialiteiten zijn de Sacrale Sufi Derwisj Dans en de Zwaarddans (Tog Chöd). Daarnaast is hij al jaren mede-organisator van mannen bijeenkomsten om mannen meer bij hun hart en gevoel te brengen en jonge mannen te inspireren.

Samen met Sophie is hij de hoeder van deze voorouderlijke plek in hartje Ardennen en bouwden ze Chamai tot een oase van rust en liefde. 

Stap met ons mee en wordt ook een co-creator van de Tribe van het Hart, waar elk Hart hard nodig is.