Over ons

 

 

 

Sophie Vandenkerchove

Sophie Vandenkerchove

 

Haar hele leven al heeft Sophie een grote liefde en passie voor de natuur en haar bewoners.

Na een reis doorheen enkele wereldsteden en na lange pelgrims tochten in de natuur, besloot ze een antwoord te geven op de roep die ze diep vanbinnen hoorde en de wijsheid die ze in de natuur ervoer.

Sindsdien woont Sophie in de Oude Pastorij van haar voorouders in Hodister samen met haar partner Gert en biedt ze natuur retraites en workshops aan via Chamai, waarvan ze de oprichtster is. Doorheen dit levensproject wil ze mensen in contact brengen met zichzelf, een warme gemeenschap van mensen en onze prachtige Belgische natuur. In haar werk verkent ze het belang van ceremonies, overgangsrituelen, solo tochten in de natuur, stilte retraites, meditatieve wandelingen en authentiek vrouw zijn.

Dit levensproject werd mogelijk dankzij het voorouderlijk erfgoed dat haar is toevertrouwd en het belang van intergenerationele liefde en toewijding aan deze bijzondere plaats en de omringende bossen.  Als hoedster van deze prachtige plek, wil ze deze graag delen met mensen die op zoek zijn naar een diepe verbinding met hun eigen wortels, een authentiek menszijn en een eenvoudige spiritualiteit verankerd in het leven. Als pastorij en gezinswoning heeft de plek gedurende de voorbije eeuwen aan velen een krachtige ervaring van gemeenschap, aanvaarding, rust en gezelligheid kunnen geven. Dit wil Sophie graag verder uitdragen naar ieder die op de plek komt.

Daarnaast ontvangen we je graag op de plek met je groep voor de organisatie van je workshop of retraite, of voor een training of activiteit in de Natuur. Indien je een gids wenst voor je verblijf of persoonlijke begeleiding wenst voor je groep in de natuur, ben je heel welkom om uit te reiken. Sophie kent de omringende bossen en plekken al sinds haar kindertijd en heeft een sterke band met de belangrijkste plaatsen in de omgeving.

www.chamai.be & www.facebook.com/chamaicentre

 

Gert Daniels

Gert Daniels

 

Gert is een schat van een man en als dans en yogateacher geniet hij van het leven. Hij nodigt iedereen uit om te leven vanuit het hart en gevoel.

Als directeur en manusje-van-alles van de vzw We See You brengt hij beweging, dans, zang, martial arts naar kwetsbare kinderen en jongeren in de jeugdzorg en scholen. Dankzij vele wijze teachers van over heel de wereld heeft hij ontelbare innerlijke schatten te delen aan zij die het kunnen gebruiken. Vooral door zacht en luisterend aanwezig te zijn met wat er is.

Zijn specialiteiten zijn de Sacrale Sufi Derwisj Dans en de Zwaarddans (Tog Chöd). Daarnaast is hij al jaren mede-organisator van mannen bijeenkomsten om mannen meer in hart en gevoel te begeleiden en jonge en minderjonge mannen te inspireren.

Samen met Sophie is hij de hoeder van deze voorouderlijke plek in hartje Ardennen en bouwen ze Chamai tot een oase van rust en liefde. 

Stap mee met ons en wordt ook een co-creator van de Tribe of the Heart, waar elk Hart hard nodig is in deze tijden.

 

Interesse in onze professionele ervaring voor een workshop binnen je organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!