Gastenkamers

 

Onze kamers

Omdat we regelmatig groepen ontvangen voor retraites, nemen we op dit moment enkel verblijven aan in combinatie met individuele mentoring of door ons begeleidde gezinsactiviteiten. 

 Alle informatie over onze individuele mentoring lees je hier en over begeleidde gezinsactiviteiten hier. En anders ben je heel erg welkom op één van onze volgende retraites!

Het overzicht van de onze aankomende retraites vind je hier.

De Oude Pastorij

Kamers in de Oude Pastorij

 –
2 ruime kamers  met dubbel bed
Biologisch maaltijden
Badkamer gedeeld met de andere gasten
Keuken, eetkamer en living gedeeld met Gert & Sophie

Het Aardehuis

Verblijf in het Aardehuis


Overnachting voor 6 personen
Biologisch maaltijden
Outdoor douche & composttoilet
Voor wie van rust en eenvoud houdt

Verhuur centrum

Als je graag het retraite centrum wilt huren voor de organisatie van een workshop, opleiding of groepsactiviteit in de Natuur, neem dan even een kijkje bij Verhuur centrum.

Waarden van het huis

In een wereld waar je bijna altijd bereikbaar moet zijn, is het heerlijk als je enkele dagen mag loskomen van je dagelijkse leven en diep mag verbinden met jezelf en anderen. Om dit mogelijk te maken, vragen we onze bezoekers om het gebruik van computer en smartphone zoveel mogelijk te beperken tijdens hun verblijf.

Om een warme plek voor ieder te creëren, waar je je thuis kan voelen, vragen we aan onze bezoekers om ook het volgende te respecteren:

Roken is enkel mogelijk op een vaste plek voor rokers in de tuin. De plek is volledig alcohol en drugsvrij.

We nodigen een respectvol en open houding uit naar ieder en ook de niet-menselijke wezens die ons omringen.

Uit vriendelijkheid voor onze buren in het dorp, vragen we om geluidoverlast te beperken bij het vallen van de avond en ’s nachts.

Reservatie en annulerings overeenkomsten bij gastenkamers

Om de organisatie van je verblijf te vergemakkelijken, zal een voorschot aan je gevraagd worden op het moment van bevestiging van deze. Indien je verblijf geannuleerd moet worden, zal het voorschot je volledig terugbetaald worden, indien je deze minstens 30 dagen op voorhand annuleert. Tot op 2 weken voor je verblijf, zal je voorschot voor 50% terugbetaald worden. Op minder dan twee weken voor je verblijf, zal het gehele voorschot teruggehouden worden, om de kosten te dekken die door je annulering ontstaan.