Gastenkamers

 

Onze kamers

Omdat we regelmatig groepen ontvangen voor onze retraites, nemen we op dit moment nog maar af en toe privé gastenverblijven aan in combinatie met individuele mentoring ter plekke. Alle informatie over onze individuele mentoring lees je hier en anders ben je heel erg welkom op één van onze aankomende retraites!  Het overzicht van de onze aankomende retraites vind je hier.

De Oude Pastorij

Kamers in de Oude Pastorij

2 ruime kamers met dubbel bed
Biologisch ontbijt uit de streek
Ideaal voor families, koppels, kleine vriendengroepen en personen alleen
Keuken, eetkamer en living gedeeld met Gert & Sophie

Het Aardehuis

Verblijf in het Aardehuis

Overnachting voor 6 personen
Biologisch ontbijt uit de streek
Ideaal voor reizigers, kleine groepen, gezinnen met kinderen en koppels
Voor wie van rust en eenvoud houdt

Verhuur centrum

Indien je graag het retraite centrum wilt huren voor de organisatie van je workshop, opleiding of groepsactiviteit in de Natuur, neem dan even een kijkje via Verhuur centrum.

Waarden van het huis

In een wereld waar we bijna altijd bereikbaar moeten zijn, is het een ware verademing als we enkele dagen mogen loskomen van onze computer of telefoon en diep te verbinden met onszelf en elkaar. Om dit mogelijk te maken, vragen we onze bezoekers om het gebruik van hun elektronische apparaten zoveel mogelijk te beperken tijdens hun verblijf.

Onze visie is om een warme plek voor ieder te creëren, waar je je thuis kan voelen. Om dit mogelijk te maken, vragen we aan de bezoekers om het volgende te respecteren:

Roken is enkel mogelijk op een vaste plek voor rokers in de tuin. De plek is volledig alcohol en drugsvrij.

We nodigen een respectvol en open houding uit naar elk een en de niet-menselijke wezens die ons omringen.

Uit respect voor onze buren in het dorp, vragen we om geluidoverlast te beperken bij het vallen van de avond en ook de nachten tijdens je verblijf.

Reservatie en annulerings overeenkomsten bij gastenkamers

Om de organisatie van je verblijf te vergemakkelijken, zal een voorschot aan je gevraagd worden op het moment van bevestiging van deze. Indien je verblijf geannuleerd moet worden, zal het voorschot je volledig terugbetaald worden, indien je deze minstens 30 dagen op voorhand annuleert. Tot op 2 weken voor je verblijf, zal je voorschot voor 50% terugbetaald worden. Op minder dan twee weken voor je verblijf, zal het gehele voorschot teruggehouden worden, om de kosten te dekken die door je annulering ontstaan.