Ondersteun ons

 

 

 

Crowdfunding voor het bos  

 We zijn aan een heuse Crowdfunding begonnen voor méér wilde Natuur in de Ardennen ! Jij kan ons helpen door een boom te sponsoren.

Tijdens de Boomplant dagen gaan wij aan de slag om jouw boom te planten.

Jouw bijdrage wordt verdubbeld door het JEZ fonds en gaat integraal naar kwetsbare jongeren in de steden via onze workshops. Met jouw bijdrage steun je dus zowel de natuur als de jongere generaties !

Ook ideaal als je aan boscompensatie wil doen voor je vliegreizen of verplaatsingen met de auto. Je kan het project steunen door via deze pagina op de rode ‘Steun’ knop te klikken.

We zoeken ook steeds hulp om bomen te komen planten tijdens de Boomplant dagen. De volgende data zijn: dinsdag 13 februari, zondag 2 maart en zaterdag 23 november. Alle info vind je hier

Dankjewel voor jouw steun !

Sophie, Gert en Aster *

 


Vrijwilligerswerk

 

Ben je graag in de weer in de tuin, werk je graag met hout of in het bos, hou je van schilderen, ben je een pro in foto’s, filmpjes en flyers ontwerpen?

Vanaf het voorjaar zijn we op zoek naar een 4 tal actieve vrijwilligers om ons te ondersteunen bij ons werk. 
We zoeken lange termijn vrijwilligers die graag zelfstandig werken aan een project in één van de onderstaande domeinen.

Wil je graag solliciteren >> dat kan via hier. Wij nemen contact met je op en als je uitgekozen wordt, dan volgt een intakegesprek en een vrijwilligersdag op de plek om je project verder toe te lichten.

 

Marketing & Social Media

 

Je bent een creatief persoon met goede vaardigheden op het gebied van sociale media en communicatie. Je helpt ons door een combinatie van content creëren (filmen, fotograferen, posts schrijven) en netwerk administratie. Je helpt met content schrijven en inplannen op de verschillende sociale media platforms, leuke filmpjes maken of posts schrijven. Je brengt taalkundige en inhoudsverbeteringen voor de website. Je ontwerpt leuke flyers en/of postertjes. Verder help je mee via sociale media onze retraites en trainingen verspreiden, dus je bent vaak in contact met leuke mensen.

 

Keuken & Huis

 

Je bent graag creatief in de keuken en houdt van mensen lekkere maaltijden toveren. Als haardman of vrouw ondersteun je ons tijdens onze weekenden en trainingen met het voorbereiden van de gastenruimtes. Je helpt ons met verschillende huishoudelijke taken zoals bedden opmaken, vloer vegen, pelletkachel aanvullen, badkamer schoonmaken, afval wegbrengen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de keuken en het bereiden van de maaltijden voor de gasten

 

Tuin & Logistiek

 

Je werkt dolgraag met je handen en hebt ervaring met tuinwerk en kleine timmerwerken.  Je helpt ons met het onderhoud van de tuin door gras te maaien en zeisen, mulchen, fruitbomen en hagen snoeien, vijver onderhouden, brandhout en aanmaakhout zagen en klieven, materialen aankopen en vervoeren voor weekenden of trainingen. Ook zaaien, wieden, verpotten en verplanten van zaailingen horen bij jouw taakjes. Je helpt met het onderhoud van de gebouwen, kleine reparatiewerken, kleine of iets grotere timmerwerkjes.

 

Boswerk

 

Je bent graag in het bos in de weer en hebt ervaring met bosonderhoud en boomverzorging. Je helpt ons met hout te zagen en klieven, paden vrij te maken, brugjes te bouwen, stukjes vrij te maken van bramen of brem, takken te ruimen, kleine reparaties uit te voeren aan outdoor shelters,.. Je vervoert soms  hout en andere materialen van en naar het bos. Ervaring met het gebruik van machinale boswerktuigen (bosmaaier, kettingzaag) is geen vereiste, maar wel handig. Ook als je al ervaring hebt met het rijden van een bosvoertuig (4X4 of quad), is dat handig.

 

 


Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze volgende weekenden en natuur opleidingen

Via hier kan je je inschrijven !

 


Spread the Word

 

Je kan ons steunen door een recensie te schrijven via onze social media pagina na je deelname aan een weekend of opleiding. Een recensie schrijven kan hier.

Je kan ook graag een bericht te delen over je ervaring bij Chamai. Je kan Chamai taggen in je bericht door er @Chamai aan toe te voegen. Zo kunnen jouw vrienden en kennissen ons dadelijk terugvinden

Voel je vrij om ook vrienden en kennissen te vertellen over ons in een gesprekje of onze website door te sturen !

Ben je vaak onderweg en vind je het fijn om flyers in jouw buurt te verspreiden? Stuur ons een mailtje en we sturen je een pakketje toe.

<><><>