De plek waar we verzamelen

Het Aardehuis

Het Aardehuis is waar je reis begint.

Het huis staat naast de Oude Pastorij bij Chamai in Hodister. Het Aardehuis is zeer comfortabel: het heeft een slaapkamer voor 2 personen op de gelijkvloers en een mogelijkheid om 3 tot 4 personen onder te brengen in de workshopruimte op de eerste verdieping. Er is een kleine theehoek beneden met een houtkachel.

In de workshopruimte staan er enkele mooie sofa’s en de ruimte kan in 2 delen worden gesplitst door een grote houten deur, om een extra slaapgedeelte te maken.

Vanuit de zaal kijk je uit op een ruim terras. Onder het terras vind je een wasplaats met een buitendouche met warm water, een composttoilet en een plastoilet voor mannen en vrouwen. 

Sommige activiteiten kunnen binnenshuis plaatsvinden en andere in de tuin of in de nabijgelegen bossen. Tijdens je verblijf kan je zo dicht bij de natuur zijn als je wil, om te genieten van haar schoonheid en het welzijn dat haar aanwezigheid geeft.

De tuin heeft vele aangename plekjes om uit te rusten of te zitten, omringd door bomen en struiken, bij onze natuurlijke vijver. Er is ook een vuurplaats en een fijn zitplekje voor rokers.

Maaltijden worden dagelijks met liefde en zorg bereid door Gert & Sophie in de Oude Pastorij. De gerechten zijn meestal vegetarisch. Wij gebruiken zoveel als mogelijk lokaal geproduceerde en biologische producten, met bijzondere aandacht voor het welzijn van dieren en boeren.

Plek