Onze visie & waarden

 

 

Mens en Natuur verbinden

De Natuur is sinds al heel lang onze thuis. Toch zijn we in de afgelopen decennia onze plaats als mens in de grotere web van het leven vergeten. Ons leven is steeds meer gescheiden geraakt van de Natuur. Veel mensen wonen in steden, ver weg van dagelijkse ontmoetingen met de natuurlijke wereld. Op een dieper niveau ervaren we een groeiende angst, stress en druk in ons leven, door de complexiteit van onze tijd.

Herinnering aan je essentie

Collines

Toch is onze ziel en ons lichaam deze natuurlijke verbinding niet vergeten. Diep van binnen weten we hoe we de bewegingen van de Natuur in ons leven kunnen volgen. We weten hoe op een zinvolle manier te leven en hoe we onze dromen kunnen realiseren. We weten hoe we ons innerlijk wezen kunnen toestaan om datgene te doen wat het graag doet. We zijn steeds op zoek naar deze verbinding en het is nooit te laat om deze essentie als mens weer op te zoeken.

Natuur, Zelf en Gemeenschap

Collines

Onze relaties met de Natuur, onszelf en de ander beïnvloeden elkaar. Door je onder te dompelen in de Natuur en je met je wortels te verbinden, herinneren we dat we bij de Natuur horen en leren we langzaam hoe we de wereld kunnen ondersteunen op een manier die mooi, voedend en duurzaam is voor de toekomstige generaties.

We keren terug naar een dieper verbinding met onszelf,
ervaren de wijsheid van de gemeenschap, vervullen onszelf met nieuwe perspectieven en met een diep gevoel van liefde, dankbaarheid en inspiratie keren we naar huis terug, om deze veranderingen op onze thuisplek mogelijk te maken.

Onze werkwijze

Collines

Via onze opleidingen en weekenden ondersteunen we je om te verbinden met de bron van overvloed, welzijn en inspiratie die de Natuur brengt.

We integreren kennis en praktijken uit de diepe ecologie, ecopsychologie, voorouderlijke kennis en praktijken van onze regio’s in al onze programma’s.

We leren steeds van de natuur en zijn veel buiten. We leren ervaringsgericht en werken rond de drie centrale pijlers van Natuur, Zelf en Gemeenschap. We combineren verschillende werktuigen, zoals mindfulness technieken, natuur gebaseerd leren en woudkunst.

De Natuur blijft steeds onze eerste toevlucht en ondersteuning.