Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Individuele mentoring in de Natuur – heel het jaar door

31 december 2023 @ 15:00 - 1 februari 2039 @ 17:00

Ben je op zoek naar een diepere verbinding met de natuur om je heen, heb je nood aan rust of stilte of heb je een steuntje in de rug nodig om je eigen pad te volgen en bekrachtigen? Beleef je een belangrijke verandering of overgang in je leven (relatiebreuk, scheiding, jobsverandering, burn out, ziekte,..) of wil je gewoon graag meer richting geven aan je persoonlijk pad? Dan ben je heel welkom.

We bieden je persoonlijke mentoringsessies aan – via Zoom, in de natuur hier ter plaatse, of bij jou in de buurt. De sessies worden steeds voorafgegaan door een kennismaking waarin we eventueel het ideale mentoringsplan voor je uitstippelen.

De mentoring gebeurt deels binnenshuis en deels buitenshuis in de omliggende bossen en soms ga je ook alleen op pad met een vraag, een intentie in de natuur. Je hebt daarnaast ook voldoende tijd voor jezelf op onze prachtige en rustige plek om te herbronnen.

Aarzel niet om contact te nemen via chamaicentre@gmail.com om meer informatie te krijgen over de sessies en wat je precies kan verwachten.

Individuele mentoring prijzen

Een online mentoringsessie van een uur: 60 euro incl. BTW
Een dag natuur mentoring ter plaatse, met 3 uur mentoring, een overnachting en maaltijden inbegrepen: 290 euro incl. BTW
Een weekend natuur mentoring ter plaatse met 6u mentoring, twee nachten en maaltijden inbegrepen voor twee volle dagen: 450 euro incl. BTW

De individuele mentoring sessies gaan meestal doordeweeks van maandag tot woensdag door (aangezien we regelmatig retraites organiseren in de weekends). Als je enkel in het weekend kan, gelieve dit dan bij je aanvraag even te vermelden. 

Begeleider van je mentoring sessie

Sophie Vandenkerchove

Sophie is een liefhebber van de wilde Natuur. Ze werd opgeleid als Wilderness Rites of Passage Guide aan de School of Lost Borders in Californië, USA. Daarnaast beoefent ze sinds verschillende jaren Zen meditatie in de Koreaanse traditie en is ze ingewijd in het Druïdisme en Keltisch Sjamanisme van eigen bodem. Sophie groeide op in de bossen van de Belgische Ardennen, waar ze als kind al een sterke band met het land van haar voorouders voelde. Na een poosje van de wildheid van de steden te hebben geleerd, verhuisde ze opnieuw naar het dorp met de intentie om aan de herverbinding van de Mens met de eigen Natuur bij te dragen. Hieruit ontstond Chamai: een retraite centrum in de natuur, waar Sophie retraites en trainingen in en met de natuur aanbiedt. In haar werk verweeft Sophie de kracht van ceremonie met haar grote liefde voor natuur en mens. Ze is gepassioneerd door pelgrimstochten, solo tijd in de natuur, stilte retraites en alle ervaringen die avontuur, aanwezigheid en zachtheid samenbrengen.

www.chamai.be 

Gegevens

Begin:
31 december @ 15:00
Einde:
1 februari 2039 @ 17:00