Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online infosessie over de jaaropleidingen in 2024 – 10 oktober 2023

10 oktober 2023 @ 20:00 - 21:00

Mentoring

Wil je graag starten met een boeiende en verdiepende opleiding in 2024, waarbij de focus ligt op natuur, je eigen persoonlijke ontwikkeling en de begeleiding van andere personen?

Tijdens deze avondsessie hoor je over de 3 diepgaande jaaropleidingen die we vanaf het voorjaar 2024 starten bij Chamai. De modules vinden plaats in ons centrum in de Ardennen (behalve het online kruiden jaartraject, dat uiteraard enkel online plaatsvindt).

We stellen je de jaaropleidingen uitgebreid voor en beantwoorden graag al jouw vragen tijdens de sessie.

Registreren kan je door je op aanwezig te zetten in het volgende Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/269666552555980

Heb je geen Facebook, kan je ons kort een mailtje sturen via chamaicentre@gmail.com. Je krijgt dan een herinnering in de ochtend voor desseis en de link naar de sessie doorgestuurd.


Al wat informatie over de aankomende jaaropleidingen 2024- 2025:


Nature Doorways jaaropleiding

Initiatie beleven doorheen de 4 seizoenen bij Chamai in de Belgische Ardennen
van 10 juli 2024 tot 18 mei 2025

Tijdens de Nature Doorways jaaropleiding verken je de verwevenheid van Mens-Dier-Plant via vier Solo’s op het land van 24u in zomer, herfst, winter en lente. Je leert dieper in verbinding te gaan staan met jouw eigen Natuur en die rondom jou. Je verbindt diepgaand met de natuurlijke gemeenschap en leert de eigenheid en kracht van elk seizoen kennen. Deze jaaropleiding is ideaal voor jou, als je in een belangrijke transitieperiode zit – verandering van werk, scheiding, burn-out, overlijden – of als je reeds een Solo of Quest deed en graag dieper wilt duiken in deze krachtige vorm van natuurbeleving in eigen land en in elk seizoen.

Alle informatie lees je hier: https://chamai.be/event/natures-doorways-jaarprogramma-initiatie-beleven-doorheen-de-4-seizoenen-10-juli-2024-tot-8-mei-2025/


Kruiden & planten jaaropleiding – De Natuur als Medicijn (fysiek en/of online opleiding)
van 2 februari 2024 tot 15 september 2024

Tijdens deze jaaropleiding leer je in elk seizoen over de meest voorkomende planten en kruiden uit ons land. We gaan aan de slag met de planten en kruiden verzamelen, verwerken en drogen. Je legt een eigen huisapotheek aan. Je maakt heerlijke drankjes en tincturen, kruidenelixers of waters. Je leert de geneeskrachtige eigenschappen van de meest voorkomende kruiden. Na afloop van het jaar kan je de meest voorkomende eetbare planten herkennen en culinair gebruiken. We verkennen ook de basis van het magische en rituele gebruik van kruiden en planten en leren op intuïtieve wijze met hen te verbinden om met hun helende krachten te werken.

Door het jaarwiel gaan we aan de slag met wortels, knoppen, bladeren, bloesems, vruchten, zaden en noten van de kruiden en planten die we verzamelen.

Alle informatie lees je hier: https://chamai.be/event/online-kitchery-witchery-wilde-kruiden-planten-jaartraject-september-2023-tot-augustus-2024/


Nature & Soul jaaropleiding

Intensieve opleiding in de natuurverbinding bij Chamai in de Belgische Ardennen
van 15 februari 2023 tot 6 oktober 2023

Tijdens de Nature & Soul jaaropleiding verbind je diepgaand met de menselijke en natuurlijke gemeenschap door de 4 seizoenen. Je verkent alle aspecten van diepe natuurverbinding, in relatie met de ontwikkeling van de ziel. Samen bouwen we een cultuur die voor de toekomstige generaties hoopvol en zinvol kan zijn Je groeit doorheen alle aspecten van diep verbindingswerk en komt ook zo steeds dichter bij jouw eigen Natuur en de begeleiding van anderen hierin.

Zo verkennen we thema’s als Rewilding en Embodiment, Spiritual en Deep Ecology, Storytelling and Myths en de Kunst van het Spiegelen via de Natuur.

Alle informatie over de jaaropleiding lees je hier: https://chamai.be/event/nature-soul-jaaropleiding-15-februari-2024-tot-27-juli-2025/?preview_id=36554&preview_nonce=609525077b&_thumbnail_id=34286&preview=true


Begeleiding

Sophie Vandenkerchove


Sophie is een liefhebber van het wilde en de natuur. Ze werd opgeleid als Wilderness Rites of Passage Guide aan de School of Lost Borders in Californië, USA. Daarnaast beoefent ze sinds verschillende jaren Zen meditatie in de Koreaanse traditie, en is ze ingewijd in het Druïdisme en Keltisch Sjamanisme van eigen bodem. Sophie groeide op in de bossen van de Belgische Ardennen, waar ze als kind al een sterke band met het land van haar voorouders voelde. Na een poosje van de wildheid van de steden te hebben geleerd, verhuisde ze opnieuw naar het dorp met de intentie om aan de herverbinding van de Mens met de eigen Natuur bij te dragen. Hieruit ontstond Chamai: een natuur leercentrum, waar Sophie workshops en ervaringsgerichte reizen in en met de natuur aanbiedt. In haar werk verweeft Sophie  de kracht van ceremonie met haar grote liefde voor natuur en mens. Ze is gepassioneerd door pelgrimstochten, solo tijd in de natuur, stille retraites en alle ervaringen die avontuur, aanwezigheid en zachtheid samenbrengen.

 www.chamai.be
 Gert Daniels

Gert is een schat van een man, als dans en yoga teacher geniet hij van het leven. En nodigt elkeen uit om te leven vanuit Hart en Gevoel. Hij is directeur en manusje-van-alles van de vzw We See You (dans, zang, martial-arts voor kwetsbare kinderen en jongeren en scholen), en dankzij vele teachers wereldwijd schenkt hij de ontelbare innerlijke schatten aan zij die het kunnen gebruiken door zacht en luisterend aanwezig te zijn met wat er is. Zijn specialiteiten zijn de Sacrale Sufi Derwisj Dans en de Zwaarddans (Tog Chöd Wisdom Sword). Al jaren mede-organisator van mannen bijeenkomsten om mannen meer in hart en gevoel te begeleiden en jonge en minder jonge mannen te inspireren. Co Creator of the tribe of the Heart, waar elk Hart hard nodig is in deze tijd van grote veranderingen.. Let’s dance the change you love to see in the world!

www.weseeyou.be        www.gertdaniels.be

Gegevens

Datum:
10 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,