Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mannenweekend in de Natuur – De Wilde Man vieren – 8 tot 10 maart 2024

8 maart @ 20:00 - 10 maart @ 16:00

Een weekend voor én door mannen.

Tijdens het weekend vieren de Wildeman in ons. We gaan ijsbaden in de Ourthe, op tocht in het bos, verder veel uitrusten én van de frisse lucht genieten. Kortom, eens een weekend ontstressen, in ons lijf komen via yoga, dans, ceremonie. En uiteraard tussendoor veel genieten en lachen samen! En we doen ook iets terug voor het bos waar we in verblijven.

Welkom Wildeman!

Verblijf

Tijdens dit weekend verblijf je bij Chamai in de Ardennen. Je overnacht in gedeelde kamers per 2 of 3 personen. Alle maaltijden zijn voorzien tijdens het weekend. Thee, koffie en water worden ook voorzien. Als je graag  tussendoor snacks eet, neem dan zeker het nodige voor jezelf mee of eventueel om met de groep te delen.


Inschrijving en prijzen

Standaard prijs: 390 euro

Supporter-business (als je een factuur wenst of iemand wilt steunen die het financieel moeilijk heeft): 490 euro

Deadline om in te schrijven voor het weekend is ten laatste 10 dagen voor aanvang van de het weekend en mits betaling van het inschrijvingsbedrag.

Je inschrijving is volledig, zodra je een emailtje hebt gestuurd naar chamaicentre@gmail.com en het volledige inschrijvingsbedrag hebt overgeschreven via volgende rekening: BE12 7340 4886 7292 – Sophie Vandenkerchove, met vermelding van je naam + Rewilding weekend en datum.

Bij annulering van je deelname, wordt een deel van je bijdrage ingehouden, om de administratieve kosten te dekken van je annulering. Twee maanden vooraf wordt 25% van je bijdrage teruggehouden, één maand vooraf 50% en 2 weken vooraf: 75% van je bijdrage.

Als een weekend door externe organisatorische redenen moet geannuleerd worden, word je inschrijving volledig terugbetaald.

Kan je er niet bij zijn deze keer, maar wil je graag eens deelnemen aan een mannenweekend? Het volgende weekend vindt plaats van 14 tot 16 juni. Je kan nu alvast inschrijven via email. 

Ik schrijf me in

Begeleiding

Gert Daniels

Gert geniet als dans & yoga teacher van het leven. Hij nodigt elkeen uit om te leven vanuit Hart en Gevoel. Hij is directeur en manusje-van-alles van de vzw We See You (dans, zang, martial-arts voor kwetsbare kinderen en jongeren en scholen), en dankzij vele teachers wereldwijd schenkt hij ontelbare innerlijke schatten aan zij die het kunnen gebruiken door zacht en luisterend aanwezig te zijn met wat er is. Zijn specialiteiten zijn de Sacrale Sufi Derwisj Dans en de Zwaarddans (Tog Chöd Wisdom Sword). Al jaren mede-organisator van mannen gatherings om mannen meer in hart en gevoel te begeleiden en jonge en minderjonge mannen te inspireren. Co-creator van de Tribe van het Hart, waar elk Hart hard nodig is in deze tijd van grote veranderingen.

 

Gegevens

Begin:
8 maart @ 20:00
Einde:
10 maart @ 16:00
Evenement Categorieën:
,