Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Moeder Zoon vierdaagse in het bos – Zwaarden, Waarden en Aarden – 24 tot 27 juli 2024

24 juli @ 12:00 - 27 juli @ 16:00

Quality-time voor moeder & zoon

Een fijn weekend in verbinding met de natuur in de Ardennen, met elkaar en met enkele andere moeders en zonen

– toffe tijd samen in de bossen
– je eigen houten zwaard maken, snijden, schuren, branden, beschilderen
– oervuur maken
– snijtechnieken
– klussen in het bos
– bosspellen (gamen in het bos)
– boogschieten
– tocht naar de beverdam en de dassenburcht
– avontuur
– dammen bouwen, rivierspel
– kamperen in prachtige basecamp in het bos
– kampvuur koken
– challenges: sportieve uitdagingen
– Samoerai-Sky-Fight (luchtgevecht met de houten zwaarden: tibetaanse Tog Chöd of wisdom sword martial-art)
– niks doen
– lekker eten

En veel meer toffe dingen die dit weekend on-ver-ge-te-lijk maken voor elke moeder en zoon!

Welkom in hartje Ardennen op het retraite centrum Chamai van Gert & Sophie. Je zal het zeker tof vinden. Tot nu toe vonden alle jongeren het super en komen altijd graag terug!

We hebben het geluk dat in de directe omgeving vele bossen in familie eigendom zijn. De voorouders van Sophie onderhouden reeds generaties lang bossen, en onze missie is om langzaam aan de bossen te herwilderen. Dat is een project dat ook de kinderen van onze kinderen zal aanbelangen, ook educatief voor scholen en groepjes. We wensen de oorspronkelijke bomen en plantengroei terug te brengen (ipv monocultuur). Elke groep die komt werkt een beetje mee in de bossen, kleine klussen, hout stapelen, takken afzagen, opkuiswerk, snoeien, bomen planten enz… En zo doen we ook iets terug voor de natuur, voor de bossen waar we dit weekend in mogen vertoeven!

Inschrijving & prijzen

Je kan inschrijven via gertdaniels@msn.com en door het volgende inschrijvingsformulier in te vullen. Je deelname is definitief zodra je het inschrijvingsgeld hebt doorgestuurd.

Prijzen zijn alles inclusief: Overnachtingen in eigen tent, begeleiding, water, sap, thee, koffie, ontbijt, middagmaal, avondmaal, snacks, fruit, materialen, enz.

Duo bijdrage:

De normale bijdrage voor jou en je zoon samen zou 390 + 190 euro zijn (580 euro). Maar dankzij steun de JEZ actie en onze bijdrage aan het Rewilding project van Chamai is de totale bijdrage slechts 490 euro voor de vierdaagse. Op sociaal tarief deelname is mogelijk via aanvraag en enkel voor max. 2 personen.

Wens je een factuur voor je deelname als zelfstandige of ondernemign, dan betaal je een bijdrage van 590 euro.

Superduo bijdrage:

Door een extra donatie maak je het mogelijk dat er een jongere kan deelnemen die financieel dit niet kan betalen, of die geen vader of ouder heeft die het kan bekostigen. In dat geval nodigen we een assistent uit die als extra man deelneemt en persoonlijke coach is voor deze jongen. Ook steun je dankbaar mijn werk met duizenden kinderen en jongeren in de jeugdzorg, waar Gert zwaardyoga veerkrachttraining geeft. Je kan zelf een bedrag toevoegen (100-200-300…).

Ik schrijf me in


Begeleiding

Gert Daniels

Kinderen, jongeren en mannen/vrouwen inspireren en bewegen is m’n missie. Ik ben dans & yoga teacher en geef graag m’n wijsheid en ervaring door aan jong en oud, nodig elkeen uit om te leven vanuit Hart en Gevoel. Samen met Sophie wonen we op Chamai, hoeden de plek en begeleiden vele retraites voor elkeen die zoekt naar rust, natuur, beweging en herbronning. Als directeur en teacher van We See You (dans, zang, martial-arts voor kwetsbare kinderen en jongeren en scholen), schenk ik vele innerlijke schatten aan zij die het kunnen gebruiken door zacht en luisterend aanwezig te zijn met wat er is. Ik kende vele oude, wijze teachers, en ook de vele kinderen waren waardevolle teachers, en zijn dat nog steeds! Mijn specialiteiten: de Sacrale Sufi Derwisj Dans en de Zwaarddans (Tog Chöd Wisdom Sword, martial-art veerkrachttraining die ik specifiek aanpastte op jongerenmaat). Al bijna 10j mede-organisator van mannen gatherings om mannen meer in hart en gevoel te begeleiden en jonge en minder jonge mannen te inspireren. Ook op Chamai in het kader van dit rewilding project staan er elk jaar 3 weekends voor jongens & mannen op het programma, waar de verbinding met de natuur bijzondere initiaties mogelijk maakt.

Gegevens

Begin:
24 juli @ 12:00
Einde:
27 juli @ 16:00
Evenement Categorieën:
,