Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LAATSTE 2 PLEKJES – Druïdische planten weekend ~ Communicatie met de Natuur geesten – met Stefaan Loncke – 17 tot 19 mei 2024

17 mei @ 12:00 - 19 mei @ 16:00

De Planten zijn een wereld op zich. Sinds de oudste tijden hebben ze een belangrijke en nauwe rol gespeeld in het leven van de mens.

Tijdens deze planten tweedaagse zien we de medicinale, maar ook magische eigenschappen van deze bijzondere creaties in de Schepping. Hun band met de zon, maan, sterren en planeten. Via wandelingen ontmoeten we de planten in hun thuisomgeving en via oefeningen, meditatie en sjamanistische techniek, openen we ons voor de communicatie met de Geesten van deze planten.

Je hebt geen enkele voorkennis nodig om deel te nemen, maar deze workshop is ook voor hen die reeds vertrouwd of gevorderd zijn met sjamanistische technieken en die interesse hebben in het spirituele erfgoed van de Europese voorouders.

Verblijf

Tijdens de tweedaagse overnacht je bij Chamai, in de Oude Pastorij van het dorpje Hodister, in de Ardennen. Je overnacht in een ruime kamer met 2 of 3 personen. Privé kamers zijn enkel mogelijk bij een beperkt aantal inschrijvingen en mits betaling van een extra toelage. In de tent verblijven in de mooie tuin is ook mogelijk. Overdag wandelen we naar bijzondere natuurplekken in de buurt. We bereiden ook elke dag heerlijke vegetarische maaltijden met kruiden en groentjes uit eigen tuin.

Alle maaltijden zijn voorzien tijdens het weekend. Als je graag regelmatig tussendoor snacks eet, neem dan zeker het nodige voor jezelf mee, of eventueel om met de groep te delen. Thee, koffie en water worden steeds voorzien.

Inschrijving & prijzen

Standaard prijs: 390 euro

Supporter-Business prijs (als je graag een factuur wilt voor je onderneming): 490 euro

Deadline om in te schrijven is ten laatste 10 dagen voor aanvang van de retraite en mits betaling van de inschrijving. Later is niet meer mogelijk omwille van organisatorische redenen. 

Je inschrijving is volledig, zodra je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld en het volledige inschrijvingsbedrag hebt overgeschreven via volgende rekening: BE12 7340 4886 7292 – Sophie Vandenkerchove, met vermelding van je naam + Druïdische planten weekend en datum.

Bij annulering van je deelname, wordt een deel van je bijdrage ingehouden, om de administratieve kosten te dekken van je annulering. Twee maanden vooraf wordt 25% van je bijdrage teruggehouden, één maand vooraf 50% en 2 weken vooraf: 75% van je bijdrage. Als de retraite door externe organisatorische redenen moet geannuleerd worden, word je inschrijving volledig terugbetaald.

Ik schrijf me in

Begeleiding

Stefaan Loncke

Stefaan Loncke werd geïnitieerd in 1989, sinds 1995 traditioneel opgeleid en is houder van oude mondelinge overleveringen, lineage- en priesterwijdingen. Sinds 2013 is hij lid van de Order of Bards Ovates and Druids. Samen met zijn vrouw Cin stichtte hij in 2014 Ahawa, Huis voor Levensverdieping, waar hij de oude sjamanistische en druïdische traditie doorgeeft, alsook de maan-, seizoen-, huwelijk-, doop- en begrafenis ceremonies brengt, individuele healing en begeleiding geeft.

www.ahawa.be 

Sophie Vandenkerchove

Sophie heeft verschillende inwijdingen ontvangen in Druïdisme en Keltisch Sjamanisme van eigen bodem. Ze heeft al jarenlang een passie voor eetbare en medicinale planten en kent de plekjes in de omringende bossen  heel goed. Sophie groeide op in de bossen van de Belgische Ardennen, waar ze als kind al een sterke band met het land van haar voorouders ervoer. Na een poosje van de wildheid van de steden te hebben geleerd, verhuisde ze opnieuw naar het dorp met de intentie om aan de herverbinding van de Mens met de eigen Natuur bij te dragen. Hieruit ontstond Chamai: een retraite centrum in de natuur, waar Sophie retraites en trainingen in en met de natuur aanbiedt.

In haar werk verweeft Sophie steeds de kracht van ceremonie met haar grote liefde voor natuur en mens.

www.chamai.be 


 

Gegevens

Begin:
17 mei @ 12:00
Einde:
19 mei @ 16:00
Evenement Categorieën:
,