Bereikbaarheid

 

Met de trein

 

We moedigen onze bezoekers aan om zo veel als mogelijk de trein te gebruiken. Als je van Brussel aankomt, kan je een directe trein naar Marloie nemen (richting Luxemburg) Het traject duurt ongeveer 1u30min. Vanuit Luik, is er een directe trein naar Marche-en-Famenne, die ongeveer een uur onderweg is.
Van Marloie of Marche-en-Famenne, bevindt Chamai zich op 20 minuten met de auto. Tijdens de retraites, organiseren we transport voor alle deelnemers, via carpool of ophaling.

Als je graag op het station van Marloie of Marche afgehaald op afgezet wordt, los van de groep, vragen we een bijdrage van 0,9 euro/km voor de vervoerskosten.

Met de bus of liften

 

Vanaf het station van Marloie, stopt er drie keer per dag een bus in het dorp van Hodister, waar Chamai zich bevindt. Je vindt de bus uren op de website van info tec (lijn 15 La Roche – Marche). Je kan makkelijk liften vanaf het station van Marche-en-Famenne. Als je de autoweg volgt die vanaf het station de stad uitgaat, kom je na 20 minuten wandelen bij een kruispunt (je kan dit stuk ook liften, als je dit wenst). Neem de weg richting La Roche. Vraag aan de bestuurders die naar La Roche reizen om je aan het kruispunt van Gênes af te zetten, als ze liever niet willen omrijden naar het dorp van Hodister.

Vanaf het kruispunt, is het 20 minuten wandelen naar de dorpskern. Indien nodig, kunnen we je komen ophalen aan het kruispunt van Gênes. Een taxi vanaf het station van Marloie kost ongeveer 40 euro.