Ondersteun ons

 

 

 


Vrijwilligerswerk

 

Ben je graag in de weer met zaaien en planten in de tuin, in het bos met hout klieven en zagen, hou je van schilderen of schuren, of vind je het leuk om  foto’s, filmpjes en flyers te maken?

We zoeken steeds korte & lange termijn vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij ons werk & graag zelfstandig werken aan een project.

Wil je graag je kunde aanbieden >> dat kan via hier.

 

 Sociale Media & Community

 

Je bent een creatief persoon met goede vaardigheden op het gebied van sociale media en communicatie. Je helpt ons door content te creëren (filmen, fotograferen, posts schrijven). Je helpt met schrijven en inplannen van berichten of filmpjes, nodigt personen uit voor evenementen.  Je ontwerpt leuke flyers en/of postertjes. Verder help je mee via sociale media onze retraites en trainingen verspreiden, dus je bent altijd in contact met fijne mensen.

 

Keuken & Huis

Je bent graag creatief in de keuken en houdt van mensen lekkere maaltijden toveren. Als haardman of vrouw ondersteun je tijdens de weekenden en trainingen met het voorbereiden van de gastenruimtes. Je helpt met verschillende huishoudelijke taken zoals bedden opmaken, vloer vegen, pelletkachel aanvullen, badkamer schoonmaken, afval wegbrengen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de keuken en het bereiden van de maaltijden voor de gasten

 

Tuin & Logistiek

 

Je werkt dolgraag buiten met je handen en hebt ervaring met tuinwerk en kleine timmerwerken.  Je helpt de tuin te onderhouden door gras te maaien en zeisen, mulchen, fruitbomen en hagen snoeien, vijver onderhouden, brandhout en aanmaakhout zagen en klieven, materialen aankopen en vervoeren voor weekenden of trainingen. Ook zaaien, wieden, stekken, verpotten en verplanten van zaailingen horen bij jouw taakjes. Je helpt met het onderhoud van de gebouwen, kleine reparatiewerken, kleine of iets grotere timmerwerkjes.

 

Boswerk

 

Je bent het liefst in het bos in de weer Je helpt hout te zagen en klieven, paden vrij te maken, brugjes te bouwen, stukjes vrij te maken van bramen of brem, takken te ruimen, kleine reparaties uit te voeren aan outdoor shelters,.. Je vervoert hout en andere materialen van en naar het bos. Ervaring met het gebruik van machinale of boswerktuigen (bosmaaier, kettingzaag) is handig, maar niet noodzakelijk. Je kan ook met handgereedschap werken. 

 

Crowdfunding voor het bos  

 

 We zijn aan een herwilderings project begonnen in onze bossen voor méér wilde Natuur in de Ardennen.. 

Je kan ons helpen door mee bomen te planten tijdens de boomplant dagen in november en januari of door één of meerdere bomen te sponseren. 

Alle details over de volgende boomplant dagen lees je hier.

Dankjewel voor jouw steun !

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte van onze volgende opleidingen & weekenden

Hier kan je je inschrijven !

 


Spread the Word

 

Je kan altijd een recensie schrijven via onze sociale media na je deelname aan een weekend of opleiding, daarmee help je ons énorm.

Voel je ook vrij om een bericht te delen op jouw eigen sociale media over jouw ervaring bij Chamai. Door Chamai toe te voegen aan je bericht, kunnen jouw vrienden en kennissen ons makkelijk terugvinden.

Maar het leukste van al is natuurlijk als je vrienden en kennissen over je ervaringen vertelt bij ons en dat we ze dan binnenkort eens mogen ontmoeten !  

<><><>