Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LAATSTE 3 PLEKJES – Moeder dochter vierdaagse in het bos – Kruiden & Magie – 4 tot 7 april 2024 (vanaf 11 jaar)

4 april @ 15:00 - 7 april @ 15:00

Mentoring

Verbindingstijd voor moeder en dochter

Een fijn weekend in verbinding met de natuur in de Ardennen, met elkaar en met enkele andere leuke moeders en dochters

– een gezellige tijd samen in de bossen
– leren over de dieren die in het bos leven, de kruiden, planten en bomen
– fijne bosspelletjes
– tocht naar de beverdam en de dassenburcht
– samen iets goeds doen voor het bos
– sporen leren lezen
– zelf vuur leren maken
– wilde kruiden en bloemen verzamelen en leuke creaties maken met planten
– kampvuur koken
– avontuur en leuke uitdagingen
– niks doen
– lekker eten
– gezellig bij het vuur zitten

En veel meer toffe dingen die een onvergetelijk weekend maken voor elke moeder en dochter! Alle kinderen en jongeren die tot nu toe al naar het bos kwamen hadden steeds een hele leuke tijd, en daar zijn jullie ook welkom!

Voor de moeders

Dit weekend is ook heel speciaal omdat we de dochters initiëren in het kracht en het belang van de kruiden en hoe je met hen kan verbinden. In het middelpunt van onze vierdaagse, vieren we het Vrouw zijn samen in een speciale warme kruidenhut waar we diep met elkaar verbinden en samen leren wat waarachtig Vrouw zijn kan betekenen voor de toekomende generaties. En we nemen onze dochters daar uiteraard in mee om authentiek zichzelf te mogen zijn en hun eigen pad te kiezen. We verbinden met de kracht van de kruiden en de kracht van de maan, in mooie authentieke deelcirkels en er is ook tijd voor jou tijdens het weekend om af en toe alleen in het bos te zijn!

Is je dochters iets jonger als 11 jaar maar voel je dat ze klaar is voor deze mooie stap? Stuur ons een mailtje en we bekijken het samen!

Verblijf

Tijdens het moeder dochter weekend verblijf je in het bos in een fijn kamp. Je overnacht in je eigen tentje. In het bos zijn alle faciliteiten aanwezig, wel iets wilder want de douche is op de beek en we hebben is een composttoilet.

Inschrijving & prijzen

Inschrijven voor het weekend kan je door het inschrijvingsformulier in te vullen.

De standaard bijdrage voor jou en je dochter samen is 390 + 190 euro: 580 euro

Wens je graag een factuur, dan komt het voor jou op 700 euro.

Mocht deze bijdrage een barrière zijn voor jou om deel te nemen aan het weekend, mag je graag contact opnemen en dan kijken we wat er mogelijk is.

Super duo bijdrage:

Door een extra donatie maak je het mogelijk dat er een jongere kan deelnemen die financieel dit niet kan betalen, of die geen vader of ouder heeft die het kan bekostigen. In dat geval nodigen we een assistent uit die als extra man deelneemt en persoonlijke coach is voor deze jongen. Ook steun je dankbaar mijn werk met duizenden kinderen en jongeren in de jeugdzorg, waar ik zwaardyoga veerkrachttraining geef. Je kan zelf een bedrag toevoegen (100 – 200 – 300).Storting mag via rekening van Sophie Vandenkerchove – BE12 734048867292, met vermelding moeder dochter weekend 4 tot 7 april 2024 en jullie namen. Stuur ons een mailtje als je storting gebeurd is (en het bedrag), zodat we je inschrijving kunnen bevestigen.

Deadline om in te schrijven is ten laatste 3 weken voor aanvang van de retraite en mits betaling van de inschrijving.

Bij annulering van je deelname, wordt een deel van je bijdrage ingehouden, om de administratieve kosten te dekken van je annulering. Twee maanden vooraf wordt 25% van je bijdrage teruggehouden, één maand vooraf 50% en 2 weken vooraf: 75% van je bijdrage. Als de retraite door externe organisatorische redenen moet geannuleerd worden, word je inschrijving volledig terugbetaald.

De volgende data waarop een Moeder dochter weekend plaatsvindt is van 25 tot 28 juli 2024 waar we ook een Solo nacht in het bos doorbrengen op een mooie plek (vanaf 14 jaar). Je kan ons alvast een berichtje schrijven via email als je hier voor wenst in te schrijven. Opgelet, er kunnen andere tarieven gelden.

Ik schrijf me in


Begeleiding

Sophie Vandenkerchove

Sophie is een liefhebber van de wilde Natuur. Ze werd opgeleid als Vision Quest & Rites of Passage begeleider aan de School of Lost Borders in Californië, USA. Daarnaast is ze ingewijd in het Druïdisme en Keltisch Sjamanisme van eigen bodem en beoefent ze al jaren Zen meditatie in de Koreaanse traditie. Sophie groeide op in de bossen van de Belgische Ardennen, waar ze als kind al een sterke band met het land van haar voorouders voelde. Na een poosje van de wildheid van de steden te hebben geleerd, verhuisde ze opnieuw naar het dorp met de intentie om aan de herverbinding van de Mens met de eigen Natuur bij te dragen. Hieruit ontstond Chamai: een retraite centrum in de natuur, waar Sophie retraites en trainingen in en met de natuur aanbiedt. In haar werk verweeft Sophie de kracht van ceremonie met haar grote liefde voor natuur en mens. Ze is gepassioneerd door pelgrimstochten, solo tijd in de natuur, stilte retraites en alle ervaringen die aanwezigheid, zachtheid en avontuur samenbrengen.

www.chamai.be

Assistentie: Felicitas Lang en Rebeca Sor

 

Gegevens

Begin:
4 april @ 15:00
Einde:
7 april @ 15:00
Evenement Categorieën:
, , ,