Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Joyful Silence of the Wild Soul herbronweekend – 16 tot 19 november 2023

16 november @ 15:00 - 19 november @ 16:00

Sell your cleverness and buy bewilderment
― Rumi


Tijdens deze retraite nodigen we jou van harte uit om de magie op een bijzondere en eenvoudige manier te laten geboren worden in jezelf. Deze retraite is ideaal om te herbronnen, te rusten, heerlijk te genieten van de natuur in volle lente, energie te tanken! Voeding voor je zelf, je relatie, je werk… Maar vooral tijd en ruimte voor je eigen ziel en lijf.

We maken verbinding met de natuur rondom ons in de Ardennen, en de natuur in ons.

Onze omgeving, de wereld is in een heftige transformatiestorm, alles draait snel, chaotisch en angstig om je heen. Maar in het oog van de storm kan je op deze dagen ontdekken dat er daar een zalige stilte heerst. Geen passieve stilte, maar een levende, bruisende, vitale stilte.

JOYFUL SILENCE OF THE WILD SOUL

Een stilte & natuur retraite om te herbronnen, vertragen, genieten, te verbinden met de natuur, lekker eten, prachtige wandelingen in het glooiende landschap, gezellige samen zijn aan de kachel of het kampvuur… en veel meer.

Centraal in deze retraite

– verbinden met de natuur in volle lente!
– verbinden met de oerelementen
– openen van sacred doorways
– wijsheid rond Rites of Passage en de natuur als krachtige initiator
– diepe vrede, stilte, liefde ervaren
– herbronnen, energie opdoen
– Thuiskomen in een vreugdevolle gemeenschap van mensen

 Dagprogramma

– Ochtend: meditatie, stilte, deelcirkel
– Namiddag: natuurverbinding, wandeling, solo tijd, verbinding, rust, gewoon zijn, relaxen, niets doen
– Avond: gezellig bij het kampvuur zitten, poezië delen, gezang, in het vuur staren,..

Op onze laatste dag samen vieren we ook het Beltaine feest samen, het eren van het man-zijn en het vrouw-zijn! 

Inschrijving en prijzen

Inschrijven voor de tweedaagse kan via het volgende inschrijvingsformulier.

Sociale prijs: op aanvraag via email, 390 euro (max 2 personen)
Standaard prijs: 490 euro

Supporter & business prijs (als je een factuur wenst, of iemand wil steunen die het financieel moeilijk heeft: 590 euro

Deadline om in te schrijven is ten laatste 10 dagen voor aanvang van de retraite en mits betaling van de inschrijving. Later is niet meer mogelijk omwille van organisatorische redenen.

Je inschrijving is volledig, zodra je het volledige inschrijvingsbedrag hebt overgeschreven via volgende rekening: BE12 7340 4886 7292 – Sophie Vandenkerchove, met vermelding van je naam + Joyful Silence of the Wild Soul en datum.

Bij vragen kan je steeds terecht via chamaicentre@gmail.com.

Bij annulering van je deelname, wordt een deel van je bijdrage ingehouden, om de administratieve kosten te dekken van je annulering. Twee maanden vooraf wordt 25% van je bijdrage teruggehouden, één maand vooraf 50% en 2 weken vooraf: 75% van je bijdrage. Als de retraite door externe organisatorische redenen moet geannuleerd worden, word je inschrijving volledig terugbetaald.

Joyful Silence is een retraite die we regelmatig organiseren doorheen het jaar: de volgende data waarop de retraite plaatsvindt, is met nieuwjaar van 29 december tot 2 januari. Je kan ons alvast een berichtje schrijven via email als je hier voor wenst in te schrijven. Hier gelden wel andere tarieven.

Begeleiding

Gert Daniels

Gert is een schat van een man, als dans & yoga teacher geniet hij van het leven. En nodigt elkeen uit om te leven vanuit Hart en Gevoel. Hij is directeur en manusje-van-alles van de vzw We See You (dans, zang, martial-arts voor kwetsbare kinderen en jongeren en scholen), en dankzij vele teachers wereldwijd schenkt hij de ontelbare innerlijke schatten aan zij die het kunnen gebruiken door zacht en luisterend aanwezig te zijn (zin/zen/zijn) met wat er is. Zijn specialiteiten zijn de Sacrale Sufi Derwisj Dans en de Zwaarddans (Tog Chöd Wisdom Sword). Al jaren mede-organisator van mannen gatherings om mannen meer in hart en gevoel te begeleiden en jonge en minderjonge mannen te inspireren. Cocreator of the tribe of the Heart, waar elk Hart hard nodig is in deze tijd van grote veranderingen.

www.gertdaniels.dance & www.wcud.be

 

Sophie is een prachtige schat, een wijze vrouw met een innig warm hart voor alles wat leeft, een deep soul listener, een initiator in de bijna-verloren-sacrale-wildheid, een inwijdster en hoedster van de wildheid van de natuur en haar bewoners, een gids in het land-van-niet-weten. Ze begeleid natuur retraites, solo’s en Vision Quests in en rond haar centrum Chamai in de Ardennen. Enkele jaren geleden keerde ze terug naar het huis van haar grootouders in een klein dorpje in de Ardennen om haar leven te wijden aan het hoeden van de wildheid, diep te luisteren en zorg te dragen voor de Aarde.

Sophie werd opgeleid aan de School of Lost Borders in California, opgericht door Steven Foster en Meredith Little. Verder volgde ze ook opleidingen in de Spirituele Ecologie, the Way of Council en the Work that Reconnects. Ze volgt een vierjarige opleiding in het Druidisme en Keltisch Sjamanisme en is Dharma Teacher in Training in de Koreaanse Zentraditie. In haar workshops en trajecten werkt Sophie rond overgangsrites en tijd alleen in de natuur, stilte retraites en woudkunst. Ze integreert daarin de de kracht van ceremonie met haar liefde voor het land van haar voorouders en haar krachtige verbinding met alle leven en wezens in de natuur.

www.chamai.beGegevens

Begin:
16 november @ 15:00
Einde:
19 november @ 16:00
Evenement Categorieën:
, ,