Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Joyful Silence of the Wild Soul weekend – 28 april tot 1 mei

28 april @ 16:00 - 1 mei @ 16:00

Sell your cleverness and buy bewilderment.”
― Rumi

Tijdens deze retraite nodigen we jou van harte uit om de magie op een bijzondere en eenvoudige manier te laten geboren worden in jezelf. Deze retraite is ideaal om te herbronnen, te rusten, heerlijk te genieten van de natuur in volle lente, energie te tanken! Voeding voor je zelf, je relatie, je werk… Maar vooral tijd en ruimte voor je eigen ziel en lijf.

We maken verbinding met de natuur rondom ons in de Ardennen, en de natuur in ons.

Onze omgeving, de wereld is in een heftige transformatiestorm, alles draait snel, chaotisch en angstig om je heen. Maar in het oog van de storm kan je op deze dagen ontdekken dat er daar een zalige stilte heerst. Geen passieve stilte, maar een levende, bruisende, vitale stilte.

JOYFUL SILENCE OF THE WILD SOUL

Een stilte & natuur retraite om te herbronnen, vertragen, genieten, te verbinden met de natuur, lekker eten, prachtige wandelingen in het glooiende landschap, gezellige samen zijn aan de kachel of het kampvuur… en veel meer.

Centraal in deze retraite:

– verbinden met de natuur in volle lente!
– verbinden met de oerelementen
– openen van sacred doorways
– wijsheid rond Rites of Passage en de natuur als krachtige initiator
– diepe vrede, stilte, liefde ervaren
– herbronnen, energie opdoen
– Thuiskomen in een vreugdevolle gemeenschap van mensen

Dagindeling

– Ochtend: meditatie, stilte, deelcirkel
– Namiddag: natuurverbinding, wandeling, solo tijd, verbinding, rust, gewoon zijn, relaxen, niets doen
– Avond: gezellig bij het kampvuur zitten, poezië delen, gezang, in het vuur staren,..

Op onze laatste dag samen vieren we ook het Beltaine feest samen, het eren van het man-zijn en het vrouw-zijn!

Inschrijving en prijzen

Inschrijven kan je door een mailtje te sturen naar chamaicentre@gmail.com.

De prijscategorieën voor de retraite zijn:

Standaard prijs: 490 euro
Supporter & business prijs (ook als je graag een factuur wenst): 590 euro

Als de standaard prijs een barrière voor je is, kan je contact opnemen en kijken we of je aan een verlaagd tarief kan deelnemen.

Je bent volledig ingeschreven wanneer je het volledige bedrag van je inschrijving overgeschreven hebt. Overschrijving mag via BE12 7340 4886 7292 – Sophie Vandenkerchove, met vermelding “Joyful Silence april 2023 – je naam”.

Indien de retraite geannuleerd dient te worden door externe omstandigheden, wordt het voorschot terugbetaald. Bij zelf annuleren, wordt het voorschot ingehouden om de kosten van je annulatie te dekken.

De Joyful Silence of the Wild Soul is een retraite die we regelmatig organiseren doorheen het jaar: de volgende data waarop de retraite plaatsvindt, zijn 12 tot 15 augustus 2023 en 16 tot 19 november. Je kan ons een berichtje schrijven via chamaicentre@gmail.com, dan houden we je op de hoogte zodra de volgende retraite gelanceerd is om je als eerste in te schrijven.

Begeleidster van deze retraite

Sophie is een prachtige schat, een wijze vrouw met een innig warm hart voor alles wat leeft, een deep soul listener, een initiator in de bijna-verloren-sacrale-wildheid, een inwijdster en hoedster van de wildheid van de natuur en haar bewoners, een gids in het land-van-niet-weten. Ze begeleid natuur retraites, solo’s en Vision Quests in en rond haar centrum Chamai in de Ardennen. Enkele jaren geleden keerde ze terug naar het huis van haar grootouders in een klein dorpje in de Ardennen om haar leven te wijden aan het hoeden van de wildheid, diep te luisteren en zorg te dragen voor de Aarde. Sophie werd opgeleid aan de School of Lost Borders in California, opgericht door Steven Foster en Meredith Little. Verder volgde ze ook opleidingen in de Spirituele Ecologie, the Way of Council en the Work that Reconnects. Ze volgt een vierjarige opleiding in het Druidisme en Keltisch Sjamanisme en is Dharma Teacher in Training in de Koreaanse Zentraditie. In haar workshops en trajecten werkt Sophie rond overgangsrites en tijd alleen in de natuur, stilte retraites en woudkunst. Ze integreert daarin de de kracht van ceremonie met haar liefde voor het land van haar voorouders en haar krachtige verbinding met alle leven en wezens in de natuur.

www.chamai.be

Gegevens

Begin:
28 april @ 16:00
Einde:
1 mei @ 16:00